Online tananyagok

A webshop találod az online tananyagokat. Itt tudod megvenni azokat  az online témákat és tananyagcsomagokat, amik közelebb visznek téged a célodhoz, vagyis ahhoz, hogy sikeresen vedd a művészeti alkalmassági vizsgájának akadályát.

Ezek nem egy “jobb agyféltekés” 3 napost tanfolyam egy része. Ha művészeti pályára készülsz, akkor sokkal mélyebb tudásra és látásmódra van szükséged. Rengeteg sikerélmény ér a feladatok elkészítése során, ebben biztos vagyok.

Itt a vizuális és környezetkultúra témakörében fogunk utazgatni, jó néhány területet meglátogatni. A Kreatív Tervezési Gyakorlatok 1.0 feladatai ezekhez a területekhez kapcsolódnak. Ha művészeti egyetem alapszakán (képi ábrázolás, grafika vagy festészet szakon, elektronikus ábrázolás, stb.)  a felvételi alkalmassági vizsgára vagy egyetemen felvételi alkalmassági vizsgára a vizuális kultúra, vizuális nevelés stb. szakra jelentkezel, akkor is hasznosítani tudod az itt tanultakat.

Az alkalmassági vizsgák első szűrőállomása a legtöbb művészeti intézményben egy portfólió bemutatása, melyet a saját munkáidból kell összeállítanod. Ha végig csinálod a Kreatív Tervezési Gyakorlatok feladatsorait, akkor ezekből is tudsz a portfóliódba beválogatni. Ezért aztán érdemes minden egyes feladatot, gyakorlatot becsületesen megcsinálni, és úgy dolgozni, hogy az már a porfóliódba készül.

uristen_bolt_gomb2