Rólam

eva_benke_portre

Benke Éva vagyok, rajztanárként végeztem az Eszterházy Tanárképző Főiskolát, majd általános-, és középiskolai tanítás mellett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem vizuális és környezetkultúra szakát. 10 éve vagyok pedagógiai szakértő, ahol fő szakterületem a középiskolai művészeti nevelés és az alapfokú művészeti nevelés képző-, és iparművészet ága.
Azzal foglalkozom, hogy fiatalokat tanítok rajzolni, a vizuális és környezetkultúra területein eligazodni, és a művészeti tanulmányokra készítem fel őket. Az alkalmassági vizsgák kreatív tervezési gyakorlataira találsz nálam olyan feladatsorokat, amivel ezekre a vizsgákra felkészülhetsz.

2012 óta foglalkozom a vizuális-térbeli tehetségekkel, vagyis azokkal a gyerekekkel és fiatalokkal, akik a vizuális művészetek valamely területén emelkednek ki a korosztályukból.

A tanítás mellett magam is alkotok. Arculattervezéssel és webdesignnal foglalkozom a REDBEEdesign Stúdióban.

Szakirányú végzettségeim:

  • Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola, Eger, általános iskolai rajztanár
  • Neue Kunstschule, Zürich, Modezechnung, modegestaltung
  • Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Budapest, Vizuális és környezetkultúra, középiskolai rajztanár
  • Országos Neurológiai és Pszichiátriai Intézet, Budapest, Képzőművészet terápia, Serdülő csoportok vezetése

ITT IS TALÁLKOZHATSZ VELEM VAGY A MUNKÁIMMAL:

fb_iconyoutube_iconinstagram_iconpinterest_icong_icon

Az én első rajzolós emlékem az, amikor anyukám malacokat rajzolt nekem, meg egy kislányt, akinek hatalmas masni volt a hajában. És én mindig kértem, hogy rajzoljon nekem.  Anyukám mindig azt mondta, hogy ő nem tud rajzolni, csak ilyet, meg ilyet…  Tulajdonképpen mindegy volt, hogy mit, mert nekem ezek olyan gyönyörű rajzok voltak. Szerintem én akkor határoztam el magamban, hogy én is ilyen gyönyörű rajzokat akarok csinálni. 4 éves voltam. És onnantól kezdve, mindig rajzoltam.

A tapasztalataimat és a tudást úgy adom át, hogy az használható, felhasználható legyen az életben is. Nem a levegőbe beszélek, hanem tapasztalatból. Tanítok felvételire készülő általános iskolásokat és középiskolás fiatalokat, foglalkozom olyan gyerekekkel, akik egyszerűen csak imádnak rajzolni. Tervezek, rajzolok és festek.

Ha az kell Neked, hogy valaki megmutassa a lehetőségeket, technikákat, a gondolkodásmódod fejlessze, akkor válaszd ki a webshopban az egyik tananyagcsomagot és KEZDD EL!

uristen_bolt_gomb2