Te is szoktál bénázni?

Az a helyzet, hogy mindenki bénázik, csak van aki rá se ránt, hanem megy tovább, folytatja, csinálja és a következő, vagy az azt követő még jobb lesz. Van, aki fél elmondani, hogy szokott bénázni és úgy tesz, mintha nála mindig minden kerek lenne. Elsőre sikerülnek a rajzai, elsőre minden terve, rajza megvalósul. Van ilyen is, persze, de a legtöbb végeredmény hosszabb előmunkálatok, tervek, skiccek után önt végső formát. ezek folyamatok, amiket végig kell csinálni.

“Mintha ráéreztél volna, bénázok, meg nem bízom magamban. Megijedek a rajzolástól.”

Nagyon fontos, hogy hidd el magadról, hogy te is meg tudod csinálni! Ez az első lépés, és ezután jön  a kőkemény munka. Aki a rajzolásban szuper tehetséges, még neki is vannak csiszolni való feladatai magával kapcsolatban. Lehet, hogy ő nem tudja úgy tálalni a rajzát, a munkáit, hogy az jó legyen. Lehet, hogy a modorával vannak gondok, amit csiszolgatni kell még.

Sokféle feladat lehet, amit meg kell oldanod neked magadnak, magaddal kapcsolatban. Írd le, hogy te miben érzed azt, hogy fejlődnöd kellene!  Ne csak a rajzolásra gondolj, hanem mindenre, ami a rajzoláshoz kapcsolódik!

Nézd meg ezt a rövid videót, bízom benne, hogy erőt kapsz tőle! Ez úgy készült, hogy néhány videót készítettünk arról, hogy az Úristen, rajzolok! csapata mivel foglalkozik. Ez nem egy “jobbagyféltekés” tanfolyam… na ezt kimondani nem egyszerű 🙂

Aztán  a bénázásaimból összejött ez is:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük